L’any més creatiu de la teva vida: taller virtual 29/12

El dimarts 29 de desembre farem el taller virtual: L’any més creatiu de la teva vida.

Ara que ja s’acosta el 2021, segur que ja t’estàs plantejant quins projectes voldràs tirar endavant en aquest nou any que comença: potser n’és un de nou, potser vols reprendre aquella història que va quedar en un calaix o potser simplement tens ganes de sentir-te més connectat amb l’escriptura.

En tot cas, un dels problemes més habituals a l’hora de plantejar l’any a nivell creatiu és el de donar per suposat que el temps apareixerà per art de màgia. Després, a mesura que van passant els mesos, te n’adones que no, que cal alguna cosa més per poder fer créixer els projectes.

D’això va aquest taller. D’establir unes bases sòlides perquè et dediquis a la teva escriptura, i que els projectes creixin i s’acabin, que sentis la motivació i confiança necessàries per superar els obstacles.
Si vols saber com aconseguir que aquest 2021 sigui l’any més creatiu de la teva vida (de moment), reserva la teva plaça!


Data: dimarts 29 de desembre
Horari: de 17 a 20h
Plataforma: Zoom (enviaré l’enllaç uns dies abans)
Preu: 30€

Per reservar la teva plaça, escriu-me a: rogercochelias@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s