Escriu natural – 21 dies d’escriptura

Potser aquest any t’has proposat d’escriure (i llegir!) més, i segurament ja t’hauràs adonat que no és tan fàcil com proposar-s’ho i prou, que cal alguna cosa més. L’escriptura no apareix per art de màgia, cal fer-li espai, i ser constant, i no sucumbir als obstacles (interns, la gran majoria) que ens anem trobant pel camí.

I és per això, amb aquesta idea que aquest any sigui el més creatiu de la teva vida, et vull fer una proposta per començar-lo amb molt bon peu:

En què consisteix?

Escriurem durant vint-i-un dies seguits una pàgina (com a mínim) al dia. Així de simple, així de potent. Durant aquestes tres setmanes, crearem un hàbit creatiu que et permetrà agafar embranzida per a la resta de mesos de l’any.

  • Rebràs una proposta d’escriptura cada dia per inspirar-te
  • Podràs preguntar els teus dubtes i compartir l’experiència en una sessió virtual, que quedarà gravada en cas que no hi puguis ser.
  • Formaràs part d’un grup de WhatsApp on podràs anar compartint la teva experiència o llegir la dels altres. Hi compartirem reflexions, lectures, experiències personals: t’inspirarà segur.

Quan comencem?

Comencem aquest dissabte, dia 15. El cap de setmana és un moment idoni per començar un viatge així, de llarg recorregut, ja que normalment és més fàcil trobar una estona per a nosaltres.

La sessió virtual serà el proper dimarts 18, just d’aquí una setmana, a les 19h.

Com et podrà ajudar la proposta?

  • Introduiràs l’hàbit de l’escriptura en un dels millors moments de l’any per fer-ho. Ara tenim energia per a nous reptes i per a generar canvis significatius
  • Gràcies a l’escriptura diària, i a les propostes, et coneixeràs millor. A tu i a la teva escriptura. Entendràs quins són els obstacles, descobriràs quins projectes et fan il·lusió realment, connectaràs amb la força per abordar-los
  • Descobriràs com superar els bloquejos creatius
  • Aconseguiràs claredat i direcció per als teus projectes

El preu és de 30€ (22€ si ets alumne actual d’Escriptura Natural).

Si la proposta et crida i vols reservar la teva plaça, o necessites més informació, escriu-me a rogercochelias@gmail.com o clica en el botó d’aquí sota.

Les places són limitades!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s