Escriure el temps

Taller virtual

Dissabte 28.05.22

Com és que ens costa tant trobar temps per a nosaltres i la nostra creativitat? Hi ha una força que ens frena i que ens fa fora del full, una incomoditat. De vegades, fins i tot, ens ocupem amb altres coses per no posar-nos-hi. El “no tinc temps” és la primera gran frontera quan parlem d’escriptura, el primer obstacle que hem de superar.

La lògica ens diu que sí que en tenim, de temps, però se’ns en va sense que puguem fer-hi res. I és una pena, perquè si ens plantegem que “no tenim temps” és perquè ens agradaria tenir-ne, perquè tenim alguna cosa a dir.

Precisament perquè el temps deixi de ser un problema i que puguis detectar els mecanismes que et frenen l’escriptura (com l’auto-exigència i el perfeccionisme), el dissabte 28 de maig, de 10 a 13h, impartiré el taller virtual d’Escriptura Natural: Escriure el temps (si no et va bé el dia, pots seguir la gravació en diferit).

Al taller:

🌿 Descobriràs recursos pràctics per tenir més temps per escriure
🌿 Detectaràs els mecanismes interns que t’allunyen de l’escriptura, com l’auto-exigència
🌿 Aprendràs, des de la pràctica de l’escriptura, a través de les propostes, una altra manera de relacionar-te amb el temps creatiu

ESCRIURE EL TEMPS
28 de maig, 10-13h
Virtual, a través de Zoom
(possibilitat de fer-lo en diferit)
45€

Reserva la teva plaça a escripturanatural@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s