Arrels Creatives

 

Les Arrels Creatives són una sèrie de tallers dedicats a la creativitat, impartits per la Clara Comas i el Roger Coch, a Masia Isidori (Agramunt).

Les Arrels Creatives neixen amb la voluntat d’ajuntar l’escriptura i la creativitat amb la natura, perquè per nosaltres van molt lligades.

Si la creativitat és aquest espai més ample, a la natura hi ha prou detalls com per no esgotar mai les possibilitats. Si la creativitat és impuls, a la natura hi podem trobar prou motius per escriure des de l’emoció. Si la creativitat és connexió, a la natura és més fàcil desconnectar de la nostra quotidianitat, del soroll i de les preocupacions i connectar amb el nostre espai intern.

Inscripcions: rogercochelias@gmail.com o a claracomas@gmail.com

Pel que a la situació actual:

  • Confinament perimetral: t’enviarem un document on indicarem el tipus d’activitat formativa que durem a terme. Amb això i el certificat autoresponsable no hi hauria d’haver problema per desplaçar-te fins a Agramunt i tornar a la tarda (ja que acabarem a les 18h).
  • La majoria de les activitats les durem a terme a l’aire lliure amb les mesures de seguretat pertinents (distància, gel hidroalchòlic, mascareta). Serem un grup reduït. Encara està fent prou bon temps i amb anar preparats n’hi haurà prou.
  • En cas d’haver de fer alguna activitat a dins, disposem de prou espai per mantenir la distància, i mantindrem l’espai ventilat.

Lloc: Masia Isidori (Agramunt)

Preu: 87€ (dinar, esmorzar i infusions incloses)*
[Descompte per als alumnes del Taller Creatiu, Escriptori Compartit i de l’anterior Arrels Creatives: 79€]


Un projecte de Clara Comas (www.paraulesdetemporada.com) i Roger Coch (www.rogercoch.com)