Arrels Creatives

Aquesta tardor engeguem un projecte que ens fa molta il·lusió:

Les Arrels Creatives són una sèrie de tallers dedicats a la creativitat, impartits per la Clara Comas i el Roger Coch, a Masia Isidori (Agramunt).

Arranquem el dissabte 24/10, de 10 a 19h!
 Volem que connectis amb la creativitat, en plena natura, des d’un espai on poder-te explorar i experimentar amb l’escriptura, però també amb altres disciplines com la música, el cos i la pintura. Un espai tranquil per descobrir la teva veu, per construir una mirada nova, lluny del brogit del dia a dia.


La Masia Isidori, envoltada de camps de blat, sempre ha tingut una vinculació especial amb l’art. Volem que les paraules i la natura dialoguin i per aquest motiu dedicarem la primera sessió al BLAT. Ens centrarem en la generació d’idees, ja que la paraula cereal comparteix arrel etimològica amb paraules com crear o créixer.

D’on surten les idees? Com podem preparar la mirada, i els sentits, per transformar qualsevol estímul en paraules? Buscarem aquestes idees enmig del bosc i per dins nostre, per tal de fer-les créixer i transformar-les en espigues.
 Si vols compartir un dia ben creatiu amb nosaltres, escriu-nos i reserva la teva plaça!

Data: 24/10, de 10 a 19h 

Lloc: Ca l’Isidori (Agramunt)

Preu: 69€ (dinar inclòs)

 Inscripcions: rogercochelias@gmail.com o a claracomas@gmail.com

Clara Comas
www.paraulesdetemporada.com

Roger Coch
www.rogercoch.com