Desperta la creativitat a través de l’escriptura

El Taller Creatiu és un curs per despertar la creativitat a través de l’escriptura. A les deu sessions de dues hores descobriràs cap on et porta l’escriptura i trobaràs la manera de tenir temps i de posar-t’hi, sense excuses.

Ens atrapem en frases com “no tinc temps” o “el que faig no val la pena” i acabem posposant la nostra part creativa, relegant-la a petits espais de temps improductius. Sense temps per nosaltres, la vida es queda a la superfície.

Al Taller Creatiu aprofundiràs en la teva veu, miraràs endins i trobaràs la teva escriptura, esperant-te. Emprendràs el viatge, de deu parades, cap a una vida més creativa.

Al Taller Creatiu abordem tres grans eixos: el temps, la veu i la mirada. Treballem des de l’escriptura, eixamplant els límits de la nostra imaginació, enfocant-nos en el procés creatiu.

Tot i que treballarem des de l’escriptura, el Taller Creatiu està dissenyat perquè serveixi a qualsevol persona que vulgui una vida més creativa.

Aprendràs a guanyar temps i crearàs una sensació d’espai intern: donaràs espai a la creativitat i aprendràs a sostenir-la en el temps, sense posposar-la en el teu dia a dia.

Trobaràs la teva veu, que faràs servir per expressar-te. Tots en tenim i, per tant, tots podem ser creatius.

Activaràs la teva mirada, aprofitant-la com a font inesgotable de recursos creatius. Aprendràs a mirar d’una altra manera, més profunda.


Reserva la teva plaça escrivint-me a: rogercochelias@gmail.com

Els dimarts (10 sessions), de 18 a 20h, a través de la plataforma de videoconferència Zoom.

Propera edició:

5 ABRIL- 14 JUNY

Inclou:

  • 10 sessions de dues hores on abordarem els aspectes més importants que has de tenir en compte per aconseguir una vida creativa (sense excuses!)
  • Propostes concretes per a la setmana, per aprofundir en els aspectes que treballarem a cada sessió
  • Un resum de cada sessió amb l’explicació de la teoria i els exercicis pràctics, perquè puguis recuperar-ho quan vulguis (i repetir els exercicis pel teu compte)
  • Un grup de whatsapp on anem explicant les aventures creatives, dubtes, èxits, pors. També l’aprofitarem per compartir coses que et puguin ser interessants, relacionades amb l’escriptura i la creativitat

Preu i descomptes:

200€


FINS AL 29 DE MARÇ: 175€

Pagament a través de transferència o bizum.


PROGRAMA:

1. Una vida més creativa: identificarem el problema, viatjarem en el temps per trobar el nostre origen creatiu i ens connectarem el cos.

2. Temps I. Construir l’espai extern: edificarem els fonaments per poder tenir el temps i l’espai que ens permetin dedicar-nos completament a la creativitat.

3. Temps II. Construir l’espai intern: ens enfrontarem als bloquejos relacionats amb el temps: posposar les coses i la sensació de no tenir temps per a tot, la llista de tasques pendents.

4. Veu I. La font: ens endinsarem a dins del cos a la recerca de la veu. Observarem les seves formes i entendrem com funciona, què necessita dir, per a què la fem servir.

5. Veu II. El silenci: descobrirem els bloquejos relacionats amb la veu i com s’expressen a través del cos.

6. Veu III. Escriure des del cos: direm les veritats que portem a dintre, des de la humilitat i des d’un lloc genuí, des del cor.

7. Mirada I. Perfeccionisme: despertarem el Jutge intern i detectarem el nivell d’exigència amb nosaltres mateixos.

8. Mirada II. La mirada dels altres: parlarem del reconeixement i la mirada dels altres. Per què la necessitem tant com a creadors? Què ens aporta?

9. Mirada III. Mons possibles: definirem com es configura el nostre món i el dels altres. En què ens fixem i en què no, buscarem els detalls significatius.

10. L’any més creatiu de la teva vida: integrarem tots els temes que s’hauran obert al llarg de les sessions, tot parlant del flux creatiu i donant-te l’impuls final perquè saltis a una vida més creativa.

COSES QUE SE N’HAN DIT:

“El fet de reflexionar al voltant del fet de crear i també reflexionar sobre aquelles coses que m’hi ajuden i aquelles que em frenen. M’ha aportat molt fer els exercicis que hem fet a classe, perquè m’ha transportat al centre de la creativitat, perquè m’han inspirat i perquè m’han fet prendre consciència de coses meves que són importants de cara a deixar fluir la creativitat. Potser m’he conegut una mica més a mi mateixa”

“Ha sigut molt útil. M’ha sorprès quant m’ha permès créixer a l’hora de deixar-me anar.”

“Està centrat en l’experiència, en poder entendre en quins moments estem creatius i quines son les maneres d’entrar-hi. M’ha sorprès tot el que sortia a partir de les propostes i les diferents maneres en que cadascú hq fet els exercicis.”

“L’estructura del curs m’ha semblat excel·lent, perquè crec que hem tocat els temes centrals i tot està molt enfocat a l’objectiu final del curs. També em sembla un gran encert plantejar la creativitat des del cos (en contraposició a la ment)”.

“Enriquidora. M’ha donat eines.”

“Un camí emocionant, divertit i apassionant cap al centre de la teva pròpia creativitat!”