Taller Creatiu

Allibera la teva creativitat

Tardor 2020

El Taller Creatiu és un espai per connectar amb la creativitat des d’un enfocament corporal i pràctic, a través de l’escriptura. És un espai de trobada per a tothom que vulgui aprendre a crear des d’una sensació de més amplitud, tot afrontant els bloquejos que s’hi interposen.

Ens centrarem en aquests tres eixos: el temps, la veu i la mirada. Els treballarem al llarg de deu sessions en què trobarem la porta, descobrirem per què estava tancada i com deixar-la oberta, enfortirem la veu i ens canviarà la mirada cap al món. 

Aprendràs a guanyar temps i crearàs una sensació d’espai intern: deixaràs de posposar la creativitat

Faràs servir la veu per explorar el teu interior, per treure a la llum els anhels creatius i les pors, els bloquejos. La veu escrita serà la nostra eina principal de treball

Veuràs més enllà de la superfície de les coses: potenciarem la mirada metafòrica per tal de mantenir-nos en un estat creatiu constant


Vols aconseguir una vida més creativa?

Reserva la teva plaça per al Taller Creatiu i gaudeix del viatge!

Cada dimarts, del 29 de setembre a l’1 de desembre, de 18:00 a 20:00, a través de videoconferència (aquesta edició).

PROGRAMA:

1. Una vida més creativa (29/09) identificarem el problema, viatjarem en el temps per trobar el nostre origen creatiu i ens connectarem el cos.

2. Temps I. Construir l’espai extern (6/10) edificarem els fonaments per poder tenir el temps i l’espai que ens permetin dedicar-nos completament a la creativitat.

3. Temps II. Construir l’espai intern (13/10) ens enfrontarem als bloquejos relacionats amb el temps: posposar les coses i la sensació de no tenir temps per a tot, la llista de tasques pendents.

4. Veu I. La font (20/10) ): Ens endinsarem a dins del cos a la recerca de la veu. Observarem les seves formes i entendrem com funciona, què necessita dir, per a què la fem servir.

5. Veu II. El silenci afònic (27/10) Descobrirem els bloquejos relacionats amb la veu i com s’expressen a través del cos.

6. Veu III. Escriure des del cor (3/11/20) Direm les veritats que portem a dintre, des de la humilitat i des d’un lloc genuí, des del cor.

7. Mirada I. Perfeccionisme (10/11/20) Despertarem el Jutge intern i detectarem el nivell d’exigència amb nosaltres mateixos.

8. Mirada II. La mirada dels altres (17/11/20) Parlarem del reconeixement i la mirada dels altres. Per què la necessitem tant com a creadors? Què ens aporta?

9. Mirada III. Mons possibles (24/11/20): Definirem com es configura el nostre món i el dels altres. En què ens fixem i en què no, buscarem els detalls significatius.

10. Integració. El flux creatiu (1/12/20): Integrarem tots els temes que s’hauran obert al llarg de les sessions, tot parlant del flux creatiu.