TALLER CREATIU

Desperta la creativitat a través de l’escriptura

El Taller Creatiu és un espai per despertar la creativitat a través de l’escriptura. És un espai per a qui vulgui aprendre a crear des d’una sensació de més amplitud, de més llibertat creativa.

Al Taller Creatiu abordem tres grans eixos: el temps, la veu i la mirada. Cada sessió tracta un tema concret amb profunditat i ens apropa a aconseguir una vida més creativa. Treballem des de l’escriptura, eixamplant els límits de la nostra imaginació, enfocant-nos en el procés creatiu.

Sigui quin sigui el teu camp d’expressió, si vols sentir-te més lliure a l’hora de crear, el Taller Creatiu és per a tu.

Aprendràs a guanyar temps i crearàs una sensació d’espai intern: deixaràs de posposar la creativitat i li donaràs un espai en la teva vida

Reforçaràs la teva veu, que és el que et permet expressar-te. T’exploraràs per dins, i sabràs què tens ganes de dir i què, en canvi, et treu la veu.

Descobrirem com són les mirades que ens afecten a l’hora de crear. Aprendràs a mirar cap enfora d’una manera més precisa i creativa. La mirada com a font d’inspiració.


Vols una vida més creativa?

Reserva la teva plaça per al Taller Creatiu i gaudeix del viatge!

Escriu-me a rogercochelias@gmail.com

Cada dimarts (10 sessions), de 18:00 a 20:30, a través de la plataforma de videoconferència Zoom.

Propera edició:

20 ABRIL-22 JUNY

Inclou:

  • 10 sessions de dues hores i mitja on abordarem tots els aspectes cabdals de la creativitat.
  • Propostes concretes per a la setmana, per qui vulgui aprofundir en els aspectes que haurem treballat en cada sessió.
  • Un document amb el resum de cada sessió (teoria i pràctica), perquè puguis recuperar la feina feta quan vulguis i, fins i tot, repetir els exercicis
  • El grup privat on anem explicant les aventures creatives, dubtes, èxits, pors, i on acompanyem el procés creatiu de cadascú. També l’aprofitem per compartir coses que puguin ser interessants, relacionades amb el taller, bibliografia, etc.
  • Formaràs part d’un grup que t’ajudarà a veure altres aspectes de la creativitat i a compartir processos creatius.
  • Una tutoria al final d’uns 30′, on podrem parlar amb calma dels teus projectes i d’allò que hagi sorgit al taller.

Preu i descomptes:

179€


FINS AL 9 D’ABRIL: 149€

Pagament a través de transferència, paypal o bizum.

Escriu-me a rogercochelias@gmail.com i t’indicaré com fer-lo.

PROGRAMA:

1. Una vida més creativa: identificarem el problema, viatjarem en el temps per trobar el nostre origen creatiu i ens connectarem el cos.

2. Temps I. Construir l’espai extern: edificarem els fonaments per poder tenir el temps i l’espai que ens permetin dedicar-nos completament a la creativitat.

3. Temps II. Construir l’espai intern: ens enfrontarem als bloquejos relacionats amb el temps: posposar les coses i la sensació de no tenir temps per a tot, la llista de tasques pendents.

4. Veu I. La font de la veu: ens endinsarem a dins del cos a la recerca de la veu. Observarem les seves formes i entendrem com funciona, què necessita dir, per a què la fem servir.

5. Veu II. El silenci: descobrirem els bloquejos relacionats amb la veu i com s’expressen a través del cos.

6. Veu III. Escriure des del cos: direm les veritats que portem a dintre, des de la humilitat i des d’un lloc genuí, des del cor.

7. Mirada I. El Jutge: despertarem el Jutge intern i detectarem el nivell d’exigència amb nosaltres mateixos.

8. Mirada II. La mirada dels altres: parlarem del reconeixement i la mirada dels altres. Per què la necessitem tant com a creadors? Què ens aporta?

9. Mirada III. Mons possibles: definirem com es configura el nostre món i el dels altres. En què ens fixem i en què no, buscarem els detalls significatius.

10. L’impuls creatiu: integrarem tots els temes que s’hauran obert al llarg de les sessions, tot parlant del flux creatiu i donant-te l’impuls final perquè saltis a una vida més creativa.

COSES QUE SE N’HAN DIT:

“El fet de reflexionar al voltant del fet de crear i també reflexionar sobre aquelles coses que m’hi ajuden i aquelles que em frenen. M’ha aportat molt fer els exercicis que hem fet a classe, perquè m’ha transportat al centre de la creativitat, perquè m’han inspirat i perquè m’han fet prendre consciència de coses meves que són importants de cara a deixar fluir la creativitat. Potser m’he conegut una mica més a mi mateixa”

“Ha sigut molt útil. M’ha sorprès quant m’ha permès créixer a l’hora de deixar-me anar.”

“Està centrat en l’experiència, en poder entendre en quins moments estem creatius i quines son les maneres d’entrar-hi. M’ha sorprès tot el que sortia a partir de les propostes i les diferents maneres en que cadascú hq fet els exercicis.”

“L’estructura del curs m’ha semblat excel·lent, perquè crec que hem tocat els temes centrals i tot està molt enfocat a l’objectiu final del curs. També em sembla un gran encert plantejar la creativitat des del cos (en contraposició a la ment)”.

“Enriquidora. M’ha donat eines.”

“Un camí emocionant, divertit i apassionant cap al centre de la teva pròpia creativitat!”