Regala escriptura

Aquest Nadal tan estrany necessitem més que mai tornar a connectar amb aquella il·lusió que ens manté vius, en el sentit més ampli de la paraula, tornar a sentir aquella flama que ens fa aspirar a alguna cosa més que a sobreviure a les adversitats. En el meu cas, segurament també en el teu, potser també en el de la persona a qui vols fer un regal, aquesta flama creativa ens l’alimenta l’escriptura.   Per als que tingueu ganes de fer un regal diferent, original i que arribi al cor, us ofereixo aquests vals. No deixen de ser uns vals com tots els altres, com els de les botigues de roba, però molt més especials, perquè l’experiència que contenen ve carregada d’energia creativa: vals per als cursos i tallers de no-escriptura que imparteixo durant tot l’any.  
Com funciona?

  • El val té una caducitat d’un any (fins al 31 de desembre de 2021).
  • És bescanviable per qualsevol dels cursos o tallers que imparteixo directament o que organitzo a través de la plataforma Roger Coch Creativitat i No-Escriptura.
  • Pots triar l’import que vulguis per al val: l’import exacte d’un dels meus cursos o tallers o un import rodó que et faci il·lusió.
  • La persona que rebi el val podrà fer-lo servir per al curs o taller que vulgui (aquí hi tens la llista>>) i si el val és inferior al cost del taller o del curs, podrà afegir el que resti sense problemes. Si l’import del val és superior al cost del curs o taller podrà fer servir la resta de l’import per a un altre curs o taller sempre que sigui dins l’any de validesa del val original.
  • Un cop rebi la transferència per l’import acordat et faré arribar el val en pdf en alta qualitat per tal que el puguis imprimir i donar de regal.

Enfoco l’escriptura des d’una mirada oberta i creativa, que ens permeti connectar amb el món interior i ser més conscients del que ens envolta i el que ens passa. Si coneixes algú que vulgui escriure però que no s’acaba d’atrevir a fer el pas, aquest val pot ser una bona idea. Pot servir, per exemple, per al taller de no-escriptura del dia 29 (l’any més creatiu de la teva vida) o per a la propera edició del Taller Creatiu, que farem de gener a març.

Si necessites que t’assessori sobre quin és el curs més adient per a la persona a qui li vols fer el regal, escriu-me. Per a qualsevol altre dubte també: rogercochelias@gmail.com